paarse header

Menu:

Lampen

Paarse lampen

Paarse lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Paarse stoel

Paarse meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Paarse muur

Paarse muur

Al met een enkele paarse muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Paarse vouwgordijnen

Paarse gordijnen zijn bepalende accenten in een paarse kamer.

Paarse Vloer

Paars vloerkleed

Met een paars vloerkleed of paars vinyl is uw kamer echt paars.

Woonkamer met paars

paarse woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een paars interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan paars behang en paarse verf, paarse meubels en paarse vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een paarse woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Paarse lampen

Paarse lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de paarse woonkamer.

Paarse meubels

Paarse stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw paarse woonkamer. Met paarse meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten paarse meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, paarse relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Paarse muurdecoratie

Paarse muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een paarse muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur paars te verven of te voorzien van een paars behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een paarse muurstickers.

Paarse raamdecoratie

Paarse gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan paarse gordijnen en paarse luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste paarse raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Paarse meubels

Paarse stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw paarse woonkamer. Met paarse meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten paarse meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, paarse relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.