paarse header

Menu:

Lampen

Paarse lampen

Paarse lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Paarse stoel

Paarse meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Paarse muur

Paarse muur

Al met een enkele paarse muur kunt het gewenste effect creëren.

Paarse Vloer

Paars vloerkleed

Met een paars vloerkleed of paars vinyl is uw kamer echt paars.

Paarse raamdecoratie

Paarse gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan paarse gordijnen en paarse luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste paarse raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

paarse rolgordijnenRolgordijnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus ook in een paarse woonkamer. De laatste jaren is het aanbod rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke woonkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een paars rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een paars rolgordijn op maat te laten maken.

Vouwgordijnen

paarse vouwgordijnenBent u op zoek naar paarse raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan paarse vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een paars rolgordijn met een ketting. U kunt het paarse vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Paneelgordijnen

paarse paneelgordijnPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Paarse paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Paarse paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Plissé

paarse plisséOok plissé is een vrij nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten en dessins. Paarse plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van paars plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer. Met paarse plissé gordijnen oogt uw woonkamer zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Luxaflex

paarse luxaflexMet paarse jaloezieën (oftewel luxaflex) kunt u alle kanten op. Luxaflex bestaat allang niet meer uit dunne metalen witte latjes. Het aanbod paarse luxaflex is tegenwoordig erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende breedtes van de lamellen, in vele schitterende kleuren. U kunt paarse luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo zorgt u voor luxe raamdecoratie, perfect voor uw privacy. Luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Stoffen gordijnen

paarse gordijnenHet aanbod aan paarse raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven ‘ouderwetse’ stoffen gordijnen. Ook hier hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Het aanbod aan prachtige paarse gordijnstoffen is enorm, zowel online als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in werkelijke iedere stijl. Paarse gordijnen worden nog vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw kozijnen. De relatief lage kosten van stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgt ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.