paarse header

Menu:

Lampen

Paarse lampen

Paarse lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Paarse stoel

Paarse meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Paarse vouwgordijnen

Paarse gordijnen zijn bepalende accenten in een paarse kamer.

Paarse Vloer

Paars vloerkleed

Met een paars vloerkleed of paars vinyl is uw kamer echt paars.

Paarse muur

Paarse muurHet inrichten van een paarse woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor paarse verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur paars u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur paars?

Paarse muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere paarse kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte paarse kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige paarse kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren paars gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur paars verven

paars muurEen muur van de woonkamer paars verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met paarse muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur paarse verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur paars. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Paars behang

Paars behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met paars behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi paars behang te koop. Wie paars behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een paarse kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, paarse behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Paarse wandtegels

paarse wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, paarse woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Paarse design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Paarse design wandtegels geven iedere paarse woonkamer een bijzondere uitstraling.

Paarse muurstickers

paarse muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn paarse interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, paarse muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook paarse muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.