paarse header

Menu:

Bedden

Paars bed

Paarse bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Paars behang

Een paarse muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Paarse kast

Met paarse meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Paars dekbedovertrek

Met een paars dekbed overtrek is uw bed zo helemaal paars.

Paarse vloerbedekking

Paars vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een paars tapijt, paars vinyl, laminaat of een lekker zacht paars vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor paars tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een paars vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Paarse tapijt

paars vloerkleedPaars tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Paarse tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Paars tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Paars vinyl

paarse vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het paars. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met paars vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Paars vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een paarse slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Paarse slaapkamer

Paars behangEen paarse slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor paarse vloeren beschreven. Wie nog meer paars in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een paarse muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te paars te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met paarse slaapkamermeubels en een paars dekbedovertrek.