paarse header

Menu:

Bedden

Paars bed

Paarse bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Paars behang

Een paarse muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Paarse vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een paarse vloer.

Dekbedovertrek

Paars dekbedovertrek

Met een paars dekbed overtrek is uw bed zo helemaal paars.

Raamdecoratie

Paarse vouwgordijnen

Paarse gordijnen zijn bepalende accenten in een paarse kamer.

Paarse slaapkamermeubels

Paarse muurIn een paarse slaapkamer horen paarse slaapkamermeubels. In een paarse slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, paarse slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een paars tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een paarse design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

paarse kastEen paarse slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen paarse slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de paarse kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een paarse slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Paarse garderobekast

paarse kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een paarse garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast paars verven

Paarse kastAls u geen kant-en-klare paarse kledingkast vindt, kunt u een kast paars verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur paars kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede paars verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Paars nachtkastje

Paarse kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een paars nachtkastje is een subtiel detail in de paarse slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een paars naar uw smaak.