paarse header

Menu:

Bedden

Paars bed

Paarse bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Paars behang

Een paarse muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Paarse kast

Met paarse meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Paarse vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een paarse vloer.

Dekbedovertrek

Paars dekbedovertrek

Met een paars dekbed overtrek is uw bed zo helemaal paars.

Raamdecoratie

Paarse vouwgordijnen

Paarse gordijnen zijn bepalende accenten in een paarse kamer.

Paarse slaapkamer

paarse slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een paars interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van paarse bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van paarse slaapkamers en lees tips om een paarse slaapkamer in te richten.

Paars bed

paars bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een paars bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van paars bed is niet makkelijk. Een paars bed of een paarse boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Paars dekbedovertrek

Paars dekbedovertrekMet een paars dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de paarse slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een paarse slaapkamer net dat beetje meer. Paarse dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Paarse slaapkamermeubels

Paarse slaapkamermeubelsIn een paarse slaapkamer mogen paarse slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een paarse slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, paarse slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een paars tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een paarse design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Paarse muur

Paarse muurHet inrichten van een paarse slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer paars. Een paarse muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur paars voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren paars gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Paars behang

Paars behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, paars behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie paars behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een paarse kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Paarse vloerbedekking

Paarse vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een paarse vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor paarse vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een paars vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Paarse raamdecoratie

Paars gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten paarse raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan paarse raamdecoratie erg groot. De meeste paarse raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.