paarse header

Menu:

Bedden

Paars bed

Paarse bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Paars behang

Een paarse muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Paarse kast

Met paarse meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Paarse vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een paarse vloer.

Dekbedovertrek

Paars dekbedovertrek

Met een paars dekbed overtrek is uw bed zo helemaal paars.

Paarse raamdecoratie

Paars gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten paarse raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan paarse raamdecoratie erg groot. De meeste paarse raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Paars rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de paarse slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod paarse rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren paars, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een paars rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een paars rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Paarse vouwgordijnenWilt u paarse raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn paarse vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een paars rolgordijn met een ketting. U kunt paarse vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Paarse paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Paarse paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Paarse paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt paarse paneelgordijnen goed combineren met paarse rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Paarse Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne paarse tinten en dessins. Paarse plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van paars plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met paarse plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Paarse luxaflexPaarse luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van paarse luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt paarse luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw paarse raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Paarse luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Paarse gordijnen

Paarse gordijnenHet aanbod aan paarse raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven paarse stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van paarse stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Paarse stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van paarse, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.