paarse header

Menu:

Bedden

Paars bed

Paarse bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Paarse kast

Met paarse meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Paarse vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een paarse vloer.

Dekbedovertrek

Paars dekbedovertrek

Met een paars dekbed overtrek is uw bed zo helemaal paars.

Raamdecoratie

Paarse vouwgordijnen

Paarse gordijnen zijn bepalende accenten in een paarse kamer.

Paarse muur

Paarse muurHet inrichten van een paarse slaapkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Met deze materialen creŽrt u een slaapkamer in uw smaak. Of u nu houdt van een romantische, moderne of brocante slaapkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. Kijk in woonbladen en doe inspiratie op op interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur paars u in de slaapkamer wilt hebben.

Kleur paars kiezen

paarse muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere paarse kleuren maken een kamer optisch kleiner, terwijl lichte paarse kleuren een slaapkamer groter doen lijken. Sommige paarse kleuren hebben een rustgevend effect, andere paars tonen geven energie. Kortom, kleuren bepalen in grote mate de sfeer van uw huis. In de slaapkamer kunt u in principe alle kleuren paars gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan verandert u het zo in iets anders.

Paarse verf

paarse muurEen muur verven is de snelste manier om de slaapkamer te veranderen. Een muur verven kost u ongeveer een middag. De muren van de slaapkamer kunt u verven met paarse muurverf. In bouwmarkten kunt u vrijwel iedere kleur paarse verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de slaapkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur paars. Voordat u begint, moet de muur egaal en schoon zijn. Verf alleen bij daglicht, dan ziet u het beste welke plekken nog geverfd moeten worden.

Paarse tegels

Paarse wandtegelsWandtegels kunnen ook in de slaapkamer gebruikt worden. Wie een originele, paarse slaapkamer wil, koopt paarse design wandtegels. Daarmee betegelt u dan een (deel van) de muur van de slaapkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Paarse design wandtegels geven iedere paarse slaapkamer een bijzondere uitstraling.

Paarse muurstickers

Paarse muurstickersU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met paars behang. Een leuke en snelle manier om uw slaapkamer snel een nieuwe look te geven, zijn paarse muurstickers of interieurstickers. Op internet vindt u veel hippe webwinkels die mooie, paarse muurstickers verkopen. Ook sommige behangmerken hebben paarse muurstickers in het assortiment. De meeste paarse muurstickers zijn gemaakt van vinyl en kunnen goed tegen vocht. De keuze is groot: er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de slaapkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten wanddecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding. Tegenwoordig is gelukkig veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de slaapkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de slaapkamer kunt gebruiken, zijn grenen, vuren en eiken. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de slaapkamermuur zijn er ook houten panelen beschikbaar.