paarse header

Menu:

Bedden

Paars bed

Paarse bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Paars behang

Een paarse muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Paarse kast

Met paarse meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Paarse vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een paarse vloer.

Raamdecoratie

Paarse vouwgordijnen

Paarse gordijnen zijn bepalende accenten in een paarse kamer.

Paars dekbedovertrek

Paars dekbedovertrekMet een paars dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de paarse slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een paarse slaapkamer net dat beetje meer. Paarse dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

paars dekbedovertrekEen paars dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een paars dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken paarse dekbedden

paars dekbedovertrekEen bekend merk dat paarse dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, paarse dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt paarse dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor paars beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Paars dekbed kopen

Paars dekbedovertrekEen paars dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u paarse dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, paars dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een paars dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een paars dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Paarse dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, paarse dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een paars dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.