paarse header

Menu:

Jaloezieën

Paars jaloezieën

Met paarse jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Paars paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Plissé gordijnen

Paars plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Vouwgordijnen

Paars vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Paars rolgordijn

paarse rolgordijnenRolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus zowel in de paarse slaapkamer, de paarse badkamer als de paarse woonkamer. De laatste jaren is het aanbod van rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke of een modern interieur heeft, voor iedere woonstijl is een paars rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een paars rolgordijn op maat te laten maken.

Verduisterend rolgordijn

paars rolgordijnPaarse rolgordijnen bestaan helemaal uit polyester. Dit heeft als voordeel dat rolgordijnen goed tegen vocht kunnen en niet rimpelen. Dat is vooral handig in de badkamer. Rolgordijnen laten in meer of mindere mate licht door. Wilt u paarse rolgordijnen in de slaapkamer? Dan is een verduisterend rolgordijn ideaal. Aan de stof wordt een (witte) rubbercoating toegevoegd, die zorgt voor complete duisternis. Verduisterende rolgordijnen zijn op veel plekken te koop.

Rolgordijn op maat

paars rolgordijnEen rolgordijn op maat is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Voor een kleine meerprijs bieden bouwmarkten, woonwinkels en speciaalzaken voor raamdecoratie allemaal rolgordijnen op maat aan. Met behulp van rekentools op internet kunt u bepalen welke afmetingen uw paarse raamdecoratie moet krijgen. Vervolgens gaat u met de maten naar de winkel en kiest uw paarse rolgordijn op maat.

Rolgordijn voor dakraam

Paars rolgordijnOok voor slaapkamers met dakramen zijn paarse rolgordijnen verkrijgbaar. Handig om de slaapkamer te kunnen verduisteren. De maat van het rolgordijn hangt af van het merk dakraam dat u heeft: Velux, Fakro, Roto, Dakstra of Rooflite. Een paars rolgordijn voor een dakraam heeft meestal een standaard maat. Als dit niet past op uw dakraam, dan is het ook mogelijk om rolgordijnen voor dakramen op maat te laten maken.

Goedkope rolgordijnen

Paarse rolgordijnenDe prijs van een paarse rolgordijn hangt af van een aantal zaken. Bijvoorbeeld het materiaal waarvan het rolgordijn gemaakt is: semi-transparant of verduisterend. Ook de afwerking speelt een rol in de prijs van een rolgordijn. De cassette waarin het gordijn zich bevindt, kan bijvoorbeeld simpel of luxe zijn. De rand van het paarse rolgordijn kan recht afgesneden worden, maar ook voorzien zijn van een bijzondere schulprand. Om een goedkoop, paars rolgordijn te kopen is het belangrijk om overal prijzen te vergelijken.

Andere raamdecoratie

Paars gordijnTwijfelt u over de soort paarse raamdecoratie die u wilt voor de woonkamer of slaapkamer? Naast paarse rolgordijnen is er tegenwoordig nog veel meer keuze in paarse raamdecoratie. Doe inspiratie op met onze andere pagina's over paarse raamdecoratie: paarse jaloezieën, paarse vouwgordijnen, paarse plissé gordijnen en paarse paneelgordijnen. Zo vindt u altijd een gordijn of zonwering die past bij uw smaak en uw portemonnee.