paarse header

Menu:

Jaloezieën

Paars jaloezieën

Met paarse jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Paars paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Rolgordijnen

Paars rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Vouwgordijnen

Paars vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Paarse plissé gordijnen

paarse plissé gordijnenPlissé gordijnen zijn de nieuwste trend op het gebied van raamdecoratie. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten. Paarse plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van paars plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer of slaapkamer. Met paarse plissé gordijnen oogt uw interieur zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Plissé voor hordeur

paarse plissé gordijnenPaarse plissé gordijnen zijn op veel verschillende manieren in uw huis te gebruiken. Wat denkt u bijvoorbeeld van paarse plissé voor een hordeur? Dit is een stijlvolle tegenhanger van de welbekende vliegenvanger. Plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. Het hordeur systeem werkt zonder veerspanning. Daardoor is het zeer geschikt voor kinderen en ouderen. Een hordeur van plissé klapt niet vanzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan.

Warmtewerend

paarse plissé gordijnenPlissé gordijnen houden zonlicht en nieuwsgierige blikken buiten. Voor een nog betere zonwering kunt u ook denken aan paarse plissé gordijnen met een speciale warmte werende coating. Deze soort plissé gordijnen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld grote ramen op het zuiden en serres waar veel licht binnenkomt. Ook warmtewerende plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in veel kleuren en geschikt voor ramen van elke grootte.

Duo plissé gordijnen

Paarse plissé gordijnenEen andere toepassing van plissé gordijnen is duo plissé. Duo plissé bestaat uit twee geplisseerde stoffen met een plooi breedte van 25 mm. De stoffen zijn in het midden verbonden en vormen een honingraatstructuur. Plissé duogordijnen zijn isolerend en energiebesparend. De koorden van een plissé gordijn lopen onzichtbaar door de honingraatstructuur heen. Dit zorgt ervoor dat uw paarse raamdecoratie er strak uitziet en u de lichtinval goed kunt regelen.

Andere raamdecoratie

Paarse plissé gordijnenTwijfelt u nog over de soort paarse raamdecoratie die u wilt? Of wilt u meer inspiratie opdoen voor de decoratie van de ramen in uw woning? Naast paarse plissé gordijnen zijn er nog veel meer keuzes mogelijk als het gaat om paarse raamdecoratie. Om te weten welke, bekijkt u onze andere pagina's over paarse raamdecoratie: paarse rolgordijnen, paarse jaloezieën, paarse vouwgordijnen en paarse paneelgordijnen.