paarse header

Menu:

Jaloezieën

Paars jaloezieën

Met paarse jaloezieën kunt u alle kanten op.

Plissé gordijnen

Paars plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Rolgordijnen

Paars rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Vouwgordijnen

Paars vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Paars paneelgordijn

paarse paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Paarse paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Paarse paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Paneelgordijn kopen

paarse paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn stijlvol en innovatief. Ze zijn ideaal voor grotere ramen en tuindeuren. Een paars paneelgordijn is een modern alternatief voor paarse, traditionele gordijnen. U kunt paneelgordijnen ook gebruiken als scheidingswand of 'room divider', bijvoorbeeld in grote ruimtes. U kunt paneelgordijnen laten maken van zachte of harde stoffen. Beide stoffen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen. Zo is er altijd een paars paneelgordijn dat bij uw interieur past.

Paneelgordijnen op maat

paarse paneelgordijnenWanneer u paneelgordijnen wilt aanschaffen, is het goed om alle opties voor deze vorm van paarse raamdecoratie na te gaan. Wanneer u weet welke stof, kleur en afwerking u wilt, kunt u de paneelgordijnen op maat laten maken. Dit kan via een online winkels op het gebied van raamdecoratie, maar is ook mogelijk bij Ikea en Praxis. Paneelgordijnen van Praxis of Ikea zijn van goede kwaliteit en worden verkocht voor een aantrekkelijke prijs.

Design paneelgordijn

Paarse paneelgordijnenEen paneelgordijn wordt opgehangen aan een rail. Ook deze kunt u personaliseren. Zo kunt u meestal kiezen uit een standaard rail of een designrail. Het paneelgordijn kan ook nog voorzien worden van een decoratieve plaat. Dit is een baan stof of hout in het midden van het gordijn. Tot slot kant de onderkant van het paneelgordijn voorzien worden van een decoratieve schulp. Deze is meestal gemaakt van hout. Zo creëert u een verrassend effect bij uw paneelgordijnen.

Andere raamdecoratie

Paarse gordijnenTwijfelt u nog over de soort paarse raamdecoratie die u wilt? Naast paarse paneelgordijnen is er nog veel meer keuze in paarse raamdecoratie. Bekijk hiervoor onze andere pagina's over paarse raamdecoratie: paarse rolgordijnen, paarse jaloezieën, paarse vouwgordijnen en paarse plissé gordijnen. Het grote aanbod aan raamdecoratie zorgt ervoor dat u altijd paarse raamdecoratie vindt die bij uw smaak en budget past.