paarse header

Menu:

Eettafel

Paars eettafel

Mooie paarse eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Paarse kastjes

Paarse keukenkastjes maken de keuken echt paars.

Muren

Paarse muren

Een paarse muur is een mooi accent in een paarse keuken.

Servieskast

Paarse servieskast

Een paarse servieskast staat mooi op een lichte muur.

Paars servies

Paars servies

Paars servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Paarse keuken tegels

paarse tegelsIn een paarse keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei paarse variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met paarse tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor paarse mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale paarse tegels nemen. Paarse vloertegels en paarse wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Paarse tegels

paarse tegelsWilt u een strakke en paarse keuken? Dan zijn moderne, paarse tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote paarse moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere paarse tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Paarse vloertegels

paarse tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw paarse keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Paarse vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de paarse keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Paarse wandtegels

paarse tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een paarse keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, paarse keuken wil, moet zeker eens paarse design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Paarse design wand tegels geven uw paarse keuken een eigentijdse uitstraling.

Paarse mozaïek tegels

paarse tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar paarse mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor paarse mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.