paarse header

Menu:

Eettafel

Paars eettafel

Mooie paarse eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Paarse kastjes

Paarse keukenkastjes maken de keuken echt paars.

Muren

Paarse muren

Een paarse muur is een mooi accent in een paarse keuken.

Tegels

Paarse tegels

Paarse tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Paarse servieskast

Een paarse servieskast staat mooi op een lichte muur.

Paars servies

paars serviesPaars servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met paars glazuur, maar ook paars servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten paars servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een paars servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

paars serviesPaars porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek paars servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een paars servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

paars serviesOok voor paars aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne paarse serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk paars servies.

Paars servies kopen

paars serviesOmdat paars een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, paarse serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands paars servies aangeboden. Wilt u een modern paars servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Paarse servieskast

paarse servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een paarse servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een paarse servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.