paarse header

Menu:

Eettafel

Paars eettafel

Mooie paarse eettafels passen overal.

Muren

Paarse muren

Een paarse muur is een mooi accent in een paarse keuken.

Tegels

Paarse tegels

Paarse tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Paarse servieskast

Een paarse servieskast staat mooi op een lichte muur.

Paars servies

Paars servies

Paars servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Paarse keukenkastjes

paarse keukenkastjesPaarse keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een paarse keuken. Ze geven de keuken haar typische paarse uitstraling. Het belangrijk dat u paarse keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van paarse keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Paarse kastjes kopen

paarse keukenkastjesWie op zoek is naar paarse keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van paarse keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer paarse keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

paarse keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan paarse keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u paarse keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met paarse folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, paarse verf.

Keukendeurtjes paars verven

paarse keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes paars te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

paarse keukenkastjesMet paarse plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met paarse folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Paarse plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

paarse keukenkastjesVoor iedereen die paarse keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog paarse handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van paarse handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.