paarse header

Menu:

Meubels

Paarse badmeubels

De mooiste meubels voor een paarse badkamer.

Sanitair

Paarse wastafels

Paars sanitair voor een paarse badkamer.

Accessoires

Paars douchegordijn

Met paarse accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Paarse handdoeken

Paarse handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Paarse badkamer tegels

paarse badkamer tegelIn een paarse badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren paars. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met paarse tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een paarse mozaïek tegels of grote, horizontale paarse tegels. Paarse vloertegels en paarse wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Paarse tegels

paarse badkamer tegelsWilt u een strakke, paarse badkamer? Dan komen moderne, paarse tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met paarse, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Paarse vloertegels

paarse vloertegelsMet vloertegels ziet uw paarse badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Paarse vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de paarse badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Paarse wandtegels

paarse wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een paarse badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, paarse badkamer wil, koopt paarse design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Paarse design wandtegels geven iedere paarse badkamer een bijzondere uitstraling.

Paarse mozaïek tegels

paarse mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt paarse badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in paars geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de paarse badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de paarse badkamer.