paarse header

Menu:

Meubels

Paarse badmeubels

De mooiste meubels voor een paarse badkamer.

Tegels

Paarse bakamer tegels

Met paarse tegels werkt u uw paarse badkamer af.

Accessoires

Paars douchegordijn

Met paarse accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Paarse handdoeken

Paarse handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Paars sanitair

paarse badkamerEen paarse badkamer wordt helemaal af door paars sanitair. Kies voor een paars bad, een paars toilet of een paarse wastafel. Er is paars sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een paars bad, een paars wc of een paarse wastafel in uw smaak. U maakt de paarse badkamer helemaal af met paarse accessoires, zoals paarse handdoeken of paarse bloemen.

Paars bad

paars badEen paarse badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een paars bad dat bij u past.

Paars toilet

paarse toiletEen paars toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het paarse toilet kunt u kiezen voor paarse wandtegels. Met een bijpassende paarse toiletbril en paarse badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Paarse wastafels

paarse wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw paarse badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in paarse wastafels. Niet alleen zijn er veel paarse modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een paarse wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Paars sanitair

paarse tegelsKunt u geen paars sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, paars sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan paarse wandtegels of paarse vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een paarse badmat, een paars douchegordijn en een paarse wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, paars kleurenpalet.