paarse header

Menu:

Meubels

Paarse badmeubels

De mooiste meubels voor een paarse badkamer.

Sanitair

Paarse wastafels

Paars sanitair voor een paarse badkamer.

Tegels

Paarse bakamer tegels

Met paarse tegels werkt u uw paarse badkamer af.

Accessoires

Paars douchegordijn

Met paarse accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Paarse handdoeken

paarse badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met paarse handdoeken en een paarse badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie paarse badkamer. Bij het kopen van paars badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

paarse handdoekenPaarse handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede paarse badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope paarse handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Paarse badmat

paarse badmatEen paarse badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een paarse badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een paarse badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van paarse handdoeken, washandjes en een paarse badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Paars douchegordijn

paarse douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een paars douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een paarse badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een paars douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

paarse handdoekenEen paarse badkamer inrichten kan met paarse handdoeken en een paarse badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een paarse badkamer inrichten met behulp van paarse tegels. Paars sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de paarse badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor paarse badkamermeubels of paarse accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paars douchgordijn, een paarse waston en een paarse tandenborstelhouder.