paarse header

Menu:

Sanitair

Paarse wastafels

Paars sanitair voor een paarse badkamer.

Tegels

Paarse bakamer tegels

Met paarse tegels werkt u uw paarse badkamer af.

Accessoires

Paars douchegordijn

Met paarse accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Paarse handdoeken

Paarse handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Paarse badmeubels

paarse badmeubelPaarse badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment paarse meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een paarse badkamer met bijpassende meubels.

Meubels & stijlen

paars badmeubelsPaarse badmeubelen zijn te koop in diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, design, basic, sfeervol, brocante en klassiek. De badmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals MDF, fineerhout, glas en roestvrij staal. De stevigheid van de badkamer meubelen is hiervan afhankelijk. In de bouwmarkt en online webwinkels zijn diverse stijlen badmeubels te bekijken en te bestellen. Zo vindt u altijd een paars badkamermeubel dat bij past.

Paarse badkamerkast

paars badmeubelsIn een badkamerkast bergt u spullen op die u regelmatig gebruikt in de badkamer. Een badkamerkast kan open of gesloten zijn en bevindt zich meestal boven en/of onder de wastafel. Een deel van de paarse badkamer kasten is voorzien van een glazen deur. Het is belangrijk dat de badkamerkast waterbestendig is. Wie een paarse badkamerkast zoekt, kan deze vinden bij IKEA, een badkamerwinkel of een bouwmarkt, zoals Hornbach, Gamma of Karwei.

Hoog of laag

paars badkamermeubelsNaast een badkamerkast onder de wastafel kunt u ook kiezen voor een extra kast in de badkamer. Er zijn hoge of lage badkamerkasten te koop, in vele stijlen en afmetingen. In een paarse badkamerkast kunt u drogisterij artikelen en handdoeken voor gasten opbergen. Op de kast kunt u een leuke plant neerzetten, zoals een varen. Die plant kan goed tegen vocht. Een paarse badkamerkast wordt vaak geleverd met verstelbare poten. Zo past een paarse badkamerkast in vrijwel iedere badkamer.

Badkamermeubels combineren

paarse badkamermeubelsWilt u graag de wastafel, spiegel, douche, kranen en het meubel in de paarse badkamer op elkaar afgestemd hebben? Kies dan voor een van de vele badkamerconcepten die bouwmarkten en sanitairzaken aanbieden. Deze badkamerconcepten bieden alles voor een complete inrichting en aankleding voor uw paarse badkamer. Alle onderdelen zijn qua design en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd.