paarse header

Menu:

Meubels

Paarse badmeubels

De mooiste meubels voor een paarse badkamer.

Sanitair

Paarse wastafels

Paars sanitair voor een paarse badkamer.

Tegels

Paarse bakamer tegels

Met paarse tegels werkt u uw paarse badkamer af.

Accessoires

Paars douchegordijn

Met paarse accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Paarse handdoeken

Paarse handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Paarse badkamer

paarse badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, paarse badkamer.

Paarse tegels

paarse badkamer tegelsU kunt een paarse badkamer inrichten met behulp van paarse tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren paars. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met paarse tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een paarse mozaïek tegels of grote, horizontale paarse tegels. Paarse vloertegels en paarse wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor paarse design tegels.

Paars sanitair

paars badkamer sanitairEen paarse badkamer wordt helemaal afgemaakt door paars sanitair. Kies voor een paars bad op pootjes, een paars toilet of een paarse wastafel. Kunt u geen mooi paars sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met paarse tegels of speel met paarse verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een paarse badmat leggen of een paarse wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, paars kleurenpalet.

Paarse badkamermeubels

paars badkamermeubelPaarse badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment paarse meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een paarse badkamer met bijpassende meubels.

Paarse accessoires

paarse accessoiresEen badkamer betegelen met paarse wandtegels of paarse vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van paarse accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paarse handdoeken, een paars douchegordijn, een paarse badmat, een paarse waston en een paarse tandenborstelhouder.