paarse header

Menu:

Meubels

Paarse badmeubels

De mooiste meubels voor een paarse badkamer.

Sanitair

Paarse wastafels

Paars sanitair voor een paarse badkamer.

Tegels

Paarse bakamer tegels

Met paarse tegels werkt u uw paarse badkamer af.

Handdoeken

Paarse handdoeken

Paarse handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Paarse badkamer accessoires

paarse badkamerEen badkamer die helemaal paars is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een paarse wastafel of paarse tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een paarse badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen paarse accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte paarse badmat, een fleurig paars douchgordijn, een paarse zeepdispenser of een paarse weegschaal.

Paars douchegordijn

paars douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een paars douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een paarse badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een paars douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Paarse badmat

paarse badmatEen paarse badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een paarse badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een paarse badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van paarse handdoeken, washandjes en een paarse badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Paarse zeepdispenser

paars zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de paarse zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste paarse dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Paarse weegschaal

paarse weegschaalMet een paarse personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een paarse weegschaal past goed in een paarse badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste paarse weegschalen zijn digitaal. U kunt een paarse personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.